sprokkels12.2012

15-12-2012 15:50

**De BLOGGERS vergaderden al voor het eerst op 05 november.Paul doet een oproep aan de PP-leden om alle teksten digitaal door te zenden zodat de verdere verwerking vereenvoudigd wordt.Ze hebben namelijk geen budget voor een speciale computer-lady.

**Het BESTUUR vergaderde voltallig op 16 november met als belangrijkste aandachtspunten de invulling van de december activiteit en de nieuwjaarsbijeenkomst.

.De december activiteit gaat door op VRIJDAG 14 december om 19h45.De afzonderlijke uitnodiging is onderwijl al doorgemaild.Dus ONMIDDELLIJK  INSCHRIJVEN !  Het bestuur ging de formule en het spel al uitproberen in Izegem en de te kloppen cracks zijn Mady en Godfried.Smeer alvast de polsen en de heupen!

.De nieuwjaars bijeenkomst grijpt plaats op ZATERDAGavond 12 januari.Uitnodiging volgt.

**De workshop van 29 november had als thema “Mandel en Leie”.Frieda mijmerde bij haar jeugdige zwemparijen in de gekanaliseerde Mandel,Eric overtuigde ons van de goedkoopste vrachtprijzen per schip op de Leie en Nicole herinnerde ons het roten van vlas in de ‘welriekende gouden rivier’.Het was Mandel-Leie op een andere maar interessante manier benaderd.

**Verdere nieuwtjes :                                                                                                                       .

Dominiek en Greta verhuisden in november en wisselden met Ine. Voor een restyling en demo-kennismaking kan men terecht bij Ine Reyntjens op vrijdag 13 december gedurende een speciale “Lady’s Night”.                                      
En we hebben een aankomende”Krak van Wevelgem” in onze groep.Stem vandaag nog op Bernard (zie de mail van Rita van 02 december).                                                                      .

Mady en Paul lopen de laatste dagen verheugd en fier rond door een nakende familie uitbreiding.Alvast gefeliciteerd!                                                                                                        

Wie interesse heeft in de werking en ondersteuning van de schoolgemeenschap ’De Brug’ is uitgenodigd op de benefietavond met concert op 15 december.

**We wensen iedereen prettige en drukke eindejaarsdagen toe!

Simon & Lieve